Finalna utakmica Lige šampiona kasnila, gužva ispred stadiona, policija upotrebila suzavac

Finale Lige šampiona između Liverpula i madridskog Reala nije počelo u zakazano vreme, od 21 sat, zbog neverovatnog haosa koji je nastao na ulazima na stadion.

Prvobitno je početak utakmice pomeren za 15 minuta zbog kašnjenja autobusa koji je prevozio igrače Liverpula. Naime, igrači Liverpula su kasnili za autobusom madridskog Reala oko 20-ak minuta, jer nisu mogli da se probiju kroz gomilu navijača koji su, pak, čekali na ulaz na stadion.

Brojni engleski mediji su pisali kako ispred stadiona vlada haotična atmosfera, jer je otvoren tek određeni broj ulaza, te da brojni navijači Liverpula ne mogu da uđu na stadion.

Kako je vreme odmicalo tako je rasla nervoza na svim stranama. Navijači su krenuli s naguravanjem, tražili su način da što pre uđu na stadion, dok su organi reda upotrebljavali i suzavac kako bi smirili situaciju.
 
Nakon prvobitnog odlaganja od 15 minuta, usledilo je i novo od pola sata. Utakmica je počela nešto posle 21.30.
  • Dragam

    28.05.2022 23:33
    Ah
    Real-Liverpul 1:0.Školski primer utakmice-ništa baklje,ništa zastave,ništa parole.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.