Vimbldon: Petoro tenisera Srbije u ponedeljak na terenu

Novak Đoković u ponedeljak počinje odbranu titule na Otvorenom prvenstvu Engleske.
Vimbldon: Petoro tenisera Srbije u ponedeljak na terenu
Foto: Pixabay

Đoković će od 14.30 časova na Centralnom terenu igrati protiv Sunvu Kvona iz Južne Koreje. Kvon (24) je trenutno na 75. mestu ATP liste.

U ponedeljak od srpskih tenisera na teren izlaze i Laslo Đere, Aleksandra Krunić, Miomir Kecmanović i Dušan Lajović.

Đere će na terenu broj sedam igrati oko 14 sati protiv Čileanca Alehandra Tabila. 
 
Krunićeva će na startu Vimbldona igrati protiv Rumunke Sorane Kirstee. Ovaj meč je planiran oko 14 sati na terenu broj osam.
 
Kecmanović, koji je na turniru postavljen za 25. nosioca, sastaće se oko 14.30 časova na terenu broj 14 sa Džonom Milmanom iz Australije. 
Lajović će imati težak zadatak protiv Pabla Karenja Buste iz Španije. Organizatori su ovaj duel postavili na teren broj 15 kao treći meč dana, a ne bi trebalo da počne pre 17 sati.
 
Vimbldon se završava 10. jula, a nagradni fond iznosi više od 40 miliona funti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.