Nori je rival Đokoviću u polufinalu Vimbldona

Britanski teniser Kameron Nori plasirao se danas u polufinale Vimbldona, pošto je pobedio Belgijanca Davida Gofana posle pet setova sa 3:6, 7:5, 2:6, 6:3, 7:5.
Nori je rival Đokoviću u polufinalu Vimbldona
Foto: FoNet/AP
Nori će u svom prvom grend slem polufinalu igrati protiv Novaka Đokovića koji je ranije danas eliminisao Italijana Janika Sinera.
On je prvi Britanac koji je stigao do polufinala još od Endija Mareja 2016. godine.
Biće to drugi medjusobni duel Djokovića i Norija, a srpski teniser je slavio u prvom.
  • agatoni,aga,akademik

    06.07.2022 09:41
    idemo
    Nole , kakva privilegija što igraš za našu i Tvoju Srbiju ! nadam se da će predsednik (kao onomad tadić i jeremić -kasniji predsednik teniskog saveza), imati vremena da dođe do Londona i pogleda tvoje fenomenalne mečeve ! hahahaha hahaha pa nije Vučko neko da se kiti tuđim perjem!hejteri , mirno da stojite kad se piše i priča o Noletu !
    živela Srbija !
  • H

    06.07.2022 06:53
    Pa
    Pa da nisi bio pored Vulina, da ti poželim sreću.....
    Ovako.....
  • Đina

    06.07.2022 03:05
    Napred, Nori!
    Uvek protiv zvezdaša...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.