Angelina Topić osvojila zlato na EP za atletičare uzrasta do 18 godina

Atletičarka Angelina Topić osvojila je danas zlatnu medalju u skoku uvis na Evropskom prvenstvu za uzrast do 18 godina u Jerusalimu.
Trostruka juniorska šampionka Srbije Topić je u finalu preskočila 192 centimetra i osvojila treću medalju za Srbiju na takmičenju.
U finalu u trci na 200 metara Miloš Nisić zauzeo je peto mesto rezultatom 21,54 sekundi i postavio novi državni rekord za takmičare do 18 godina.
U subotu je na programu finale skoka udalj, a od srpskih atletičarki učestovaće vicešampionka Evrope u troskoku Teodora Boberić i Jovana Mićić.
 
  • milenko

    07.07.2022 05:18
    :-))))
    Bravo devojčice, bravo i za tatu i mamu,živela Atletika ! ! !
  • Bravo

    06.07.2022 23:27
    Taki se voli svoja zemlja.... Gledajte i ucite deco.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).