Krstajić i zvanično selektor Bugarske, debituje u septembru

Mladen Krstajić zvanično je predstavljen kao novi selektor reprezentacije Bugarske.
On je sa Fudbalskim savezom Bugarske potpisao ugovor na dve godine, a očekuje se da na novoj funkciji debituje u septembru na mečevima Lige nacija protiv Gibraltara i Severne Makedonije, prenosi N1.
"Mislim da je ovo korak u pravom smeru. Mladen je predstavnik tradicionalno jake fudbalske i trenerske škole. On je mlad i ambiciozan, ali ima solidno iskustvo. Siguran sam da će svojim autoritetom doprineti boljoj budućnosti bugarske reprezentacije", rekao je predsednik BFS Borislav Mihailov.
Krstajiću će pomoćnici u stručnom štabu biti Nemanja Miličić i Stefan Janković, dok će trener golmana biti Darko Božović.
 
"Naš posao je takav da ponekad radimo u klubu ili reprezentaciji. Pošto smo prošle sezone napravili dobre rezultate u Tel Avivu, dobili smo dosta ponuda. Posle razgovora sa Mihailovim, odlučili smo da prihvatimo ovu ponudu. Bugarska je zemlja sa mnogo sportskih uspeha. Ima veoma talentovanih mladih ljudi", rekao je Krstajić.
 
Krstajić je u karijeri vodio Makabi Tel Aviv, TSC i reprezentaciju Srbije od 2017. do 2019. godine.
  • Dusan Dzigurski

    22.07.2022 16:13
    Mladen
    Sada ce Bugari da vide kakva je trenercina Krstaja. Za njegovog mandata (koji ce verovatno trajati par meseci) izgubice od nekog San Marina ili Gibraltara pa ce se posle Krstajica pet godina oporavljati. Nisu ni sada neka sila, daleko od toga, ali ovaj ce dodatno da ih sroza.
  • Đura Vojvođanin

    21.07.2022 22:58
    Baš su se usrećili.
  • Majstorcina

    21.07.2022 22:40
    Putujuci cirkus, menadzerski trener

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Đoković poražen od Tabila u dva seta

Novak Đoković nije danas uspeo da se plasira u osminu finala mastersa u Rimu, pošto je izgubio od 32. igrača sveta Čileanca Alehandra Tabila posle dva seta, 2:6, 3:6.

Lajović poražen u drugom kolu Rima

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u treće kolo turnira u Rimu, pošto je posle dva seta poražen od 19. tenisera sveta Argentinca Sebastijana Baesa 6:7, 6:7.

Međedović pobedio Davidoviča Fokinu

Teniser Srbije Hamad Međedović plasirao se danas u treće kolo masters turnira u Rimu, posle pobede u dva seta (7:6(4), 6:4) nad Špancem Alehandrom Davidovičem Fokinom.

Mbape napušta PSŽ posle sedam godina

Francuski fudbaler i napadač Pari Sen Žermena Kilijan Mbape objavio je danas da će na kraju sezone napustiti ekipu iz Pariza, nakon sedam godina provedenih u klubu.