Dušan Tadić povređen u oružanoj pljački

Kapiten reprezentacije Srbije i amsterdamskog Ajaksa Dušan Tadić povređen je u napadu pljačkaša koji se desio ispred njegove kuće.
Kako prenose holandski mediji, povrede su blaže prirode.
Napad se desio u noći između 27. i 28. jula, a holandski mediji tek sada pišu o tome. Sve se desilo ispred Tadićeve kuće u južnom delu Amsterdama. Pljačkaši su bili naoružani i imali su šlemove na glavama kako im se ne bi videla lica.
Dušan je napadnut u momentu kada je izlazio iz svog vozila i tada je probao da pobegne. Potom je usledio sukob sa napadačima, a kada je Tadić podigao vizir na šlemu jednog od napadača, ošamario ga je.
 
Nakon toga se Tadić sakrio u jednom ugostiteljskom objektu, a napadači su pobegli na motociklu. Takođe je holandski Telegraf pisao da su Tadiću ranije na vrata dolazili navodni dostavljači pice koji su uvek bili u paru i nosili su šlemove.
  • Gojko

    11.08.2022 07:34
    Gojko
    Srbija je prva po kriminalu uzimajuci broj stanovnika!
  • Johan

    10.08.2022 12:41
    Moj Amaterdan
    Moj Amaterdame šta su ti uradili Vukčeviću daj ostavku.
  • Mile

    10.08.2022 11:09
    @Loki
    Ne pravi se blesav. Naravno da svuda ima kriminala. Ali je život i dalje mnogo kvalitetniji. Tek kad ti dete zaglavi u bolnici vidiš kavi su tu auto limari koji ti bodu dete. Pričam iz iskustva. Može te vi navlačiti kulise kakve hoćete ali je ovo i dalje smrdija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.