Smenjen trener Partizana Ilija Stolica

Dosadašnji trener fudbalera Partizana Ilija Stolica smenjen je posle sinoćne utakmice protiv AEK-a iz Larnake i eliminicije iz kvalifikacija za Ligu Evropa.

Partizan je u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa odigrao 2:2 sa AEK-om kojem je pobeda od 2:1 iz prvog meča omogućila prolaz u plej-of.

Beogradski tim će takmičenje nastaviti u Ligi konferencija gde će u plej-ofu igrati protiv malteškog Hamruna.

Taj rezultat bio je poslednji u nizu loših rezultata crno-belih na početku nove sezone, pa je uprava kluba odlučila da završi saradnju sa Stolicom, navode beogradski mediji.
 
Partizan je predvođen Stolicom na šest takmičarskih mečeva upisao samo jednu pobedu i to u prvom kolu Super lige Srbije protiv Javora.
 
Nakon toga su usledili remiji sa Radničkim, TSC-om, porazi od Novog Pazara i AEK-a u Larnaki, a crni niz je kompletiran večerašnjom eliminacijom i velikim nezadovoljstvom u Humskoj.
 
Stolica se nije pojavio na konferenciji za novinare posle utakmice, ali je za RTS posle utakmice rekao da je "bolja ekipa eliminisana". 
 
"Nažalost eliminacija. Nije dobro, imali smo rezultat, kontrolisali situaciju, ali nismo meč privelu kraju kako smo želeli. Dva puta smo vodili, imali stativu... Čestitke AEK-u, ali bolja ekipa je ispala. Prebacujemo se na Ligu konferencija, teška je situacija i teško je pričati o bilo čemu sada", rekao je Stolica.
  • Zile

    12.08.2022 15:45
    Uprava napolje
  • Hastali Šejtan

    12.08.2022 11:17
    Izmakla mu stolica
    Divne slike sinoć na stadionu fraJNA tuđmana! Vatromet, prikladno skandiranje, vesela publika. Na kraju fudbaleri se klanjaju i izvinjavaju divnim momcima u crnim odorama na jugu!
    Predivno, raduj se Srbijo!!!
  • Novo naselje fkv

    12.08.2022 10:17
    Neka vrate Sava Miloševića, za njega nas vezuju lepa sećanja.
    #tripobedeunizu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.