Lalatović ponovo podneo ostavku u Borcu: Ovi fudbaleri moći će samo da piju pivo ispred prodavnice

Nenad Lalatović podneo je ostavku na mesto trenera Borca i definitivno napustio klub iz Banjaluke.
Lalatović ponovo podneo ostavku u Borcu: Ovi fudbaleri moći će samo da piju pivo ispred prodavnice
Foto: 021.rs (arhiva)
Već je jednom podnosio ostavku posle lošeg starta sezone, ali je posle toga ostao u klubu. 

Kako piše Blic, nakon poraza od Leotara, sada i definitivno odlazi. 

– Umesto danas da dođemo do te prve pozicije i preuzmemo vrh tabele, moji igrači to ne žele. Ne znam više šta da im kažem. Ne mogu da verujem da nisu gladni uspeha i da ne žele barem pola sata da budu prvi na tabeli u ovako dobroj i kvalitetnoj ligi. Više ne znam stvarno šta da radim. Ili je do mene ili do igrača, ja da mogu sada bih promenio sebe, ali i sve igrače. Oterao bih prvo sebe iz kluba pa i njih, ne želim više da ih branim. Ne treba dati ni njima ni meni platu, jer bi bilo sramota da nam daju plate. Ovo je sramota, mene je stvarno sramota - rekao je Lalatović.
 
– Ovi fudbaleri ako ovako nastave da igraju posle karijere će moći samo da piju pivo ispred prodavnice, toliko će da zarade. Ne želim da stojim iza njih, ne stoje ni oni iza mene. Oni su ovog puta krivi. Ako ne mogu da se nose sa pritiskom neka idu iz Borca - poručio je Lalatović fudbalerima.
  • Nsmc

    27.08.2022 11:01
    Sad će Lalat u ministarstvo za demografiju i populacionu politiku.
  • Hastali Šejtan

    27.08.2022 08:43
    MISTER ija ostavke
    Slučajno li je? Mister Deki i Lalat isti dan dali ostavke. Sprema li se to nešto veliko? Kad ono preśednik priopćava mandatare vlade i ministre?
  • Slana Bara puno krok

    27.08.2022 08:41
    Evo Lalata ponovo i konacno u PROLETERU sa Salne Bare
    Moze da igra
    Moze da trenira
    Moze da povuce
    Moze da razigra
    Konacno sa akademicima Buljicima u timu da pokazu sta znaju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Predrag Stojaković u Fiba "Kući slavnih"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Stojaković biće primljen u "Kuću slavnih" Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) u klasi 2024, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).