Burne reakcije zbog odluke FS BiH da igra prijateljsku utakmicu sa Rusijom

Odluka Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine da odigra prijateljsku utakmicu sa selekcijom Rusije, koja je pod sankcijama UEFA i FIFA zbog napada na Ukrajinu, ne prestaje da izaziva burne reakcije.
Burne reakcije zbog odluke FS BiH da igra prijateljsku utakmicu sa Rusijom
Foto: Pixabay

Mediji ocenjuju da je pitanje ko bi uopšte mogao da igra tu utakmicu jer su se i brojni reprezentativci ogradili od meča.

Član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BIH Fuad Čolpa, koji je glasao da se odigra sporna utkamica, sada je promenio mišljenje i najavio da će tražiti razgovor sa predsednikom FS BiH Vicom Zeljkovićem da se meč sa Rusima otkaže.
On je dodao je glasao da se utakmica odigra "pre nego što je imao vremena da razmisli o svim mogućim implikacijama", kao i da je bio vođen samo sportskim motivima.
 
"Bilo je malo vremena. Bilo je sve ishitreno. Ako je greška, ja priznajem da jeste. Ako se većini ljudi ne sviđa, ima onih i kojima se sviđa. Žao mi je što se desilo i sve ću učiniti da se ova odluka promeni", kazao je Čolpa.
 
Navijačka grupacija reprezentacije BiH "Fanatikosi" je na društvenim mrežama postavila fotografiju na kojoj su jasno pozvali na bojkot utakmice.
 
Utakmica između Rusije i BiH bi trebalo da se odigra u Sankt Peterburgu 19. novembra, dan pre početka Svetskog prvenstva u Kataru.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.