Počinje Međunarodna biciklistička trka kroz Srbiju

Svečanim defileom ekipa i svečanim otvaranjem, sutra će na Trgu oslobođenja u Požarevcu početi 62. međunarodna biciklistička Trka kroz Srbiju.
Počinje Međunarodna biciklistička trka kroz Srbiju
Foto: Pixabay

U karavanu ovogodišnje Trke kroz Srbiju nadmetaće se 19 ekipa sa 114 vozača iz 29 država iz celog sveta, koji će se za pobedu boriti u četiri etape.

Start prve etape je u sredu u 17.00 i ona će se, u dužini od 147,6 kilometara, voziti od Požarevca do Mionice.

Druga etapa se vozi 15. septembra od Mionice do Čačka (149,8 kilometra), a dan kasnije je na programu treća etapa od Čačka do Prijepolja (153,3).
 
Trka se završava četvrtom etapom, 17. septembra. Start je u ispred manastira Mileševa, a cilj je u Čačku (156,5 kilometara).
 
Reprezentacija Srbije će na Trci kroz Srbiju voziti u sledećem sastavu: Veljko Stojnić, Đorđe Đurić, Ognjen Ilić, Nikola Krstić, Andrej Galović i Kristijan Antalović.
 
Trka se vozi po UCI pravilniku, a organizatori su Biciklistički savez Srbije i gradovi domaćini Požarevac, Čačak, Mionica i Prijepolje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.