Vuleta među kandidatkinjama za evropsku atletičarku godine

Evropska atletska asocijacija objavila je danas da je najbolja srpska atletičarka Ivana Vuleta među deset kandidatkinja za najbolju atletičarku Evrope 2022. godine.
Vuleta među kandidatkinjama za evropsku atletičarku godine
Foto: FoNet/AP
Vuleta je ove godine osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Minhenu u skoku udalj, a postala je i šampionka Dijamantske lige.
Među deset kandidatkinja našla se i najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković, koja je ove godine šesti put uzastopno postala šampionka Evrope, prenela je HINA.
Među nominovanim su i Femke Ball (Holandija), Keli Hodžkinson (V. Britanija), Mujinga Kambundji (Švajcarska), Jaroslava Mačuhih (Ukrajina), Malaika Mihambo (Nemačka), Laura Mur (V. Britanija), Antigoni Drisbioti (Grčka) i Nafisatu Tijam (Belgija).
 
Glasanje za atletičarku godine traje do 30. septembra, a za Vuletu se može glasati na Instagram stranici Evropske atletske asocijacije.
  • Gradjanin

    17.09.2022 21:05
    Nikako...
    Nikako da se naviknem da nije vise Španović... :) svaki put kada procitam Vuleta jako je cudno :) ali svaka cast

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.