Košarkašice Srbije poražene od Australije

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je u Sidneju od Australije sa 54:69 (10:18, 18:18, 15:17, 11:16), u utakmici trećeg kola Grupe B na Svetskom prvenstvu.

U ekipi Srbije najefikasnije su bile Ivon Anderson sa 16 poena, uz sedam skokova i šest asistencija i Saša Čađo sa 12 poena. Jovana Nogić dodala je sedam poena, a Tina Krajišnik šest.

U domaćoj reprezentaciji Bek Alen postigla je 16 poena, Marijana Tolo 12 poena uz pet asistencija, a Stef Talbot 10 poena uz pet skokova.

Posle tri kola Srbija ima pobedu i dva poraza, a Australija dve pobede i poraz.
 
Ranije danas u toj grupi Francuska je pobedila Mali sa 74:59.
 
U četvrtom kolu Srbija će u ponedeljak od 5.30 igrati protiv Malija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.