Sjajne odbojkašice ubedljive na startu odbrane svetske titule

Ženska seniorska reprezentacija Srbije, aktuelni svetski prvak, zabeležila je maksimalnu pobedu u svom prvom meču na Svetskom prvenstvu 2022.

Srbija je večeras u prvoj utakmici u C grupi, na stadionu Gelredom u Arnemu, savladala Kanadu sa 3:0, po setovima 25:23, 25:16 i 25:20, posle 69 minuta igre.

Svetske prvakinje su odbranu trona počele odlično. Izabranice Danijelea Santarelija su rutinski savladale Kanadu, koja je naročito u prvom setu zadala dosta problema Boškovićevoj i drugaricama. Ipak, iskustvo i pre svega kvalitet doprineli su da Srbija okonča meč maksimalnim rezultatom.

Drugu utakmicu Srbija će odigrati sutra u Arnemu protiv Bugarske od 16.00 časova, uz direktan prenos na TV Sport Klub 1.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Verstapenu pol pozicija u Džedi

Vozač Red Bula Maks Verstapen osvojio je danas prvo mesto u kvalifikacijama i obezbedio pol poziciju na trci Formule 1 u Saudijskoj Arabiji.