Odbojkašice Srbije pobedile Bugarsku na SP

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas u Arnemu selekciju Bugarske sa 3:2 (25:21, 22:25, 25:27, 25:21, 15:9), u drugom kolu Grupe C na Svetskom prvenstvu.
Najbolje kod Srbije bile su Bianka Buša sa 26 i Tijana Bošković sa 22 poena, a pratila ih je Sara Lozo sa 15 poena.
Kod Bugarske su se izdvojile Silvana Čauševa sa 18, Vasileva Atanasijević sa 17, Mira Todorova sa 13 i Miroslava Paškova sa 12 poena.
Posle dva odigrana kola, Srbija ima dve pobede i zauzima drugo mesto u grupi sa pet bodova. Bugarska je na četvrtoj poziciji sa jednim poenom.
 
Ranije danas u istoj grupi Nemačka je pobedila Kazahstan sa 3:0.
 
U trećem kolu Srbija će igrati protiv Nemačke, a taj meč je na programu u četvrtak, 29. septembra, od 16.00. Bugarska će se u narednoj rundi sastati sa SAD.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Verstapenu pol pozicija u Džedi

Vozač Red Bula Maks Verstapen osvojio je danas prvo mesto u kvalifikacijama i obezbedio pol poziciju na trci Formule 1 u Saudijskoj Arabiji.