Hamilton ostaje u Formuli 1: "Ne idem nigde u skorije vreme"

Sedmostruki svetski šampion vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je danas da ne planira da se povuče iz Formule 1 u skorije vreme.
Hamilton je prošle sezone produžio ugovor sa Mercedesom na još dve godine, što znači da će ostati u ekipi do kraja 2023. godine.
U izjavi medijima u Japanu, uoči trke u nedelju, Hamilton je rekao da će nastaviti da se trka i po isteku tog ugovora.
"Planiram da ostanem duže. Samo nije dogovoreno koliko", rekao je Hamilton i dodao da želi doživotno da ostane u Mercedesu u nekoj ulozi, preneo je Skaj.
 
Direktor Mercedesa Toto Volf naveo je prošle nedelje da mu je Hamilton rekao da može da se takmiči još pet godina. Hamilton je rekao da nije razgovarao sa Volfom o toj izjavi, ali da je to mogućnost.
 
"Dobro se osećam. Volim ono što radim. Imamo mnogo posla, imamo još mnogo toga da ostvarimo. Tako da ne planiram nigde da idem, u skorije vreme", rekao je 37-godišnji britanski vozač.
 
On je rekorder Formule 1 sa 103 pobede, a sa Mihaelom Šumaherom deli rekord po broju šampionskih titula. Trka Formule 1 za Veliku nagradu Japana na programu je u nedelju od 7 sati na stazi Suzuka.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).