Kecmanović zaustavljen na startu Mastersa u Parizu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u drugo kolo Mastersa u Parizu, pošto je u prvom kolu poražen od Britanca Kamerona Norija sa 6:2, 6:4.
Meč je trajao 70 minuta. Ovo je bio drugi međusobni duel srpskog i britanskog tenisera i drugi trijumf Norija, koji je trenutno 13. na ATP listi.
Britanski teniser je osvojio prvi set, pošto je dva puta uspeo da dođe do brejka u trećem i petom gemu. Kecmanović je bio ravnopravan rival u drugom setu samo do rezultata 2:2. Nori je potom u petom gemu napravio brejk, a onda je mirno meč priveo kraju.
Britanac će u drugom kolu igrati sa pobednikom meča između Hrvata Borne Ćorića i Francuza Korentina Mutea.
 
Najbolji srpski teniser Novak Đoković braniće titulu u Parizu. On je slobodan u prvom kolu, a drugom će se sastati sa pobednikom meča između Argentinca Dijega Švarcmana i Amerikanca Maksima Kresija.
 
Masters u Parizu igra se za nagradni fond od 6.008.725 evra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Predrag Stojaković u Fiba "Kući slavnih"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Stojaković biće primljen u "Kuću slavnih" Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) u klasi 2024, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.