Prognoza igrice "FIFA 23": Prvak će biti Argentina, Srbija ne prolazi grupu

Kompanija EA sports održala je tradicionalnu simulaciju Svetskog prvenstva kroz igricu "FIFA 23".
Na osnovu podataka i karakteristika dodeljenih igračima i proračuna njihovih dobrih i loših ličnih i timskih strana, osmišljen je simulator koji na zabavan i, ispostaviće se, tačan način prognozira pobednika Mundijala.
EA sports je počeo sa simulatorom od Južne Afrike 2010. i svaki put je pogodio prvaka, tj. Španiju, Nemačku i Francusku.
 
Prema ovogodišnjim prognozama, prvak će biti Argentina. Ni manje, ni više nego u finalu protiv najljućeg rivala Brazila, pobednički gol daće Leo Mesi.
 
Do finala će stići preko Danske u osmini finala, Holandije u četvrtfinalu i branioca titule Francuske u polufinlau. Mesi će "pokupiti" "Zlatnu loptu" i "Zlatnu kopačku", a golman "gaučosa" Emilijano Martinez će dobiti "Zlatnu rukavicu".
 
 
Na žalost, Srbiji se loše piše. Neće proći grupu, umesto nje će u drugoj fazi biti Švajcarska.
 
Zvuči zanimljivo za maštanje, valja istaći da je simulator pogađao pobednički tim, ne i kompletan kostur i strelce, tako da "Orlovi" mogu da pobede tehnologiju.
  • Igor

    10.11.2022 04:35
    Ajmooooo
    Nikad nismo slozniji bili,na celu sa fantasticnim trenerom.
    Pojedinci su veoma kvalitetni i treba ocekivati dosta od ovog tima.
  • zztop

    09.11.2022 21:45
    Ako ih prestolopredsednik isprati ko onomad u portugal mogli bi daleko dobaciti...
  • Qatar

    09.11.2022 09:36
    Loši smo
    Loš nam je fudbal, bolje da ne očekujemo ništa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).