Ronaldo i Rivaldo: Moramo da pobedimo Srbiju

Ronaldo i Rivaldo, legendarni tandem Brazila, najzaslužniji za poslednju od pet titula šampiona sveta u Južnoj Koreji i Japanu, očekuju mnogo od Selesaa na šampionatu u Kataru.

Čuveni Fenomeno kaže da je start prvenstva veoma važan.

"Istorija pokazuje da kada počnemo dobro, dobro i završimo. Prvi meč u grupi je veoma važan. Moramo da pobedimo Srbiju 24. novembra", istakao je Ronaldo.
Rivaldo veruje da Brazilci neće imati nikakve probleme u grupi G u kojoj su, osim Srbije, još Švajcarska i Kamerun.
 
"Iskreno, gledajući naš kvalitet i kvalitet rivala, morali bismo da dobijemo sva tri meča. Za nas pravo Svetsko prvenstvo kreće u eliminacionoj fazi. Tada je potpuno druga priča, jer nemate više pravo na kiks", istakao je Rivaldo.
  • Klokan

    22.11.2022 19:52
    Argentina-Saudijska Arabija 1:2
    Kizo, mora da si pao na ovoj utakmici?
  • Iggy

    22.11.2022 10:48
    Ljudi moji
    Srbija ce slaviti protiv Brazila,tacan rezultat 3-1 za nas
  • dijasporac

    21.11.2022 18:09
    Sto bi Mile Mocibab rekao "lopta je okrugla" pa cemo vidimo u cetvrtak.
    Uz to "okrugla" i strucne savete Branka Borote mozda i otkotrljaju Brazilerose...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Đoković poražen od Tabila u dva seta

Novak Đoković nije danas uspeo da se plasira u osminu finala mastersa u Rimu, pošto je izgubio od 32. igrača sveta Čileanca Alehandra Tabila posle dva seta, 2:6, 3:6.

Lajović poražen u drugom kolu Rima

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u treće kolo turnira u Rimu, pošto je posle dva seta poražen od 19. tenisera sveta Argentinca Sebastijana Baesa 6:7, 6:7.

Međedović pobedio Davidoviča Fokinu

Teniser Srbije Hamad Međedović plasirao se danas u treće kolo masters turnira u Rimu, posle pobede u dva seta (7:6(4), 6:4) nad Špancem Alehandrom Davidovičem Fokinom.

Mbape napušta PSŽ posle sedam godina

Francuski fudbaler i napadač Pari Sen Žermena Kilijan Mbape objavio je danas da će na kraju sezone napustiti ekipu iz Pariza, nakon sedam godina provedenih u klubu.