Lazović: Respektujemo Brazil, ali nadamo se najboljem

Idemo na pobedu, respektujemo Brazil, ali gledamo sebe i nadamo se najboljem rezultatu, izjavio je danas u Dohi reprezentativac Srbije Darko Lazović.

Srbija se na SP nalazi u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom. Naša selekcija će prvi meč na SP odigrati u četvrtak od 20 sati protiv Brazila.

"Napravili smo dosta dobre rezultate u Ligi nacija i kvalifikacijama za Mundijal, ali drugačije je SP. Međutim, idemo na pobedu, respektujemo Brazil, ali gledamo sebe. Nadamo se najboljem rezultatu, sposobni smo da im napravimo probleme i dođemo do pobede", rekao je Lazović.

"Sigurno je da nas Brazilci poštuju, ali bih više voleo da nas potcene. Ovo je SP, a oni dugo čekaju na zlato. Pitamo se i mi. Sigurno da Brazil ima mane, a mi ćemo sa stručnim štabom pokušati da ih otkrijemo. Ne treba se opterećivati i davati obećanja, ali verujem u nas i naš kvalitet i da nastavimo sve od kada je Dragan Stojković ovde. Prvo da uzmemo bodove protiv Brazila, a onda ćemo da razmišljamo dalje", dodao je.
 
Reprezentativac Nikola Milenković je ponovio da se naši fudbaleri nikoga ne plaše.
 
"Brazil je favorit naše grupe, verovatno i Mundijala, ali ne plašimo se nikog. Samo treba da budemo onakvi kakvi smo bili, a teren će dati odgovore. Brazil ima sjajne igrače na svim pozicijama, ne samo Nejmara. Ne smemo da imamo strah od bilo kog tima, već da gledamo napred. Siguran sam da ćemo svi dati sve od sebe da prođemo u drugu fazu Mundijala", rekao je Milenković.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Predrag Stojaković u Fiba "Kući slavnih"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Stojaković biće primljen u "Kuću slavnih" Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) u klasi 2024, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.