Selektor Kostarike tužan posle ubedljivog poraza od 0:7 na Svetskom prvenstvu

Selektor fudbalske reprezentacije Kostarike Luis Fernando Suares rekao je da je tužan posle današnjeg ubedljivog poraza od Španije 0:7 na Svetskom prvenstvu.
Selektor Kostarike tužan posle ubedljivog poraza od 0:7 na Svetskom prvenstvu
Foto: FoNet/AP
Dodao je da njegova ekipa mora to što pre da zaboravi i okrene se preostalim mečevima u kojima mora da ostvari dobre rezultate.
"Oni su više napadali, bili oštriji sa loptom, pogotovo u poslednjoj četvrtini terena. A mi smo bili sve suprotno. Nismo imali loptu, nije bilo ideje u napadu. U pozadini smo samo tražili loptu i gubili je odmah posle toga. Španija je bila produktivnija. Tužan sam, imao sam drugačija očekivanja kada sam došao ovde... I svestan sam da delim odgovornost, odgovoran sam za svoje greške", rekao je Suares.
Kostarika je izgubila od Španije sa 0:7 u utakmici prvog kola Grupe E na Svetskom prvenstvu u Kataru.
 
"Moram da smislim šta da kažem igračima, da je gotovo, da smo grešili, ali mislim da smo svi toga svesni. Moramo da razgovaramo o tome i da brzo zaboravimo. Moraćemo da budemo potpuno drugačiji u naredne dve utakmice. Najbolji način da zaboravimo je da se trudimo i naporno radimo i što pre ostvarimo pozitivne rezultate", naveo je selektor Kostarike.
 
Kostarika će u drugom kolu u nedelju igrati protiv Japana, a Španija protiv Nemačke.
  • Pera Detlic

    24.11.2022 13:58
    Tuzan
    Plasim se da i mi ne prodjemo ovako protiv Brazila ali ako prodjemo grupu prodajem auto i preko Royal Charter Service-a putujem u Qatar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Prva pobeda odbojkašica Srbije u Ligi nacija

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije zabeležila je prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju Lige nacija, pošto je u drugom meču turnira u Rio de Žaneiru pobedila Tajland sa 3:0.

Đoković poražen od Tabila u dva seta

Novak Đoković nije danas uspeo da se plasira u osminu finala mastersa u Rimu, pošto je izgubio od 32. igrača sveta Čileanca Alehandra Tabila posle dva seta, 2:6, 3:6.