Fudbaleri Srbije večeras protiv Brazila počinju takmičenje u Kataru

Fudbalska reprezentacija Srbije igra večeras protiv Brazila utakmicu prvog kola Grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru.
Utakmica na stadionu Lusail počinje u 20 časova.
Srbija će pod tim imenom treći put igrati na Svetskom prvenstvu, a ukupno 13. put ako računamo i nastupe u sklopu jugoslovenskih reprezentacija. Srpski tim nije prošao grupnu fazu od 1998. godine.
Reprezentacija je do sada odigrala ukupno 19 utakmica protiv Brazila, pobedila je dva puta, sedam utakmica završeno je remijem, a izgubila je u 10 mečeva.
 
Poslednji put Srbija i Brazil igrali su krajem juna 2018. godine u grupnoj fazi na Svetskom prvenstvu u Rusiji, gde je petostruki svetski prvak pobedio sa 2:0 golovima Paulinja i Tijaga Silve.
 
U drugoj utakmici u Grupi G, Švajcarska će od 11 časova igrati protiv Kameruna. 
  • Lopta

    24.11.2022 11:00
    @riki
    Trebalo bi sam da rešavaš svoje probleme, ne vidim kako ti može pomoći ili odmoći igranje reprezentacije.
  • riki

    24.11.2022 07:54
    svet debila
    Dajte nam sporta, dajte nam piva, gledajmo ove pavijane kako trčkaraju i udaraju lopticu za neke milione, zaboravimo na brige i probleme, sami će se rešiti.....:-)))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.