Gazeta: Sergej Milinković-Savić među najgorih 11 prvog kola Mundijala

Italijanski list Gazeta sastavio je tim od 11 igrača koji su najviše podbacili u mečevima prvog kola Mundijala u Kataru.
Očekivano je da je u timu najviše igrača Nemačke i Argentine, dva najveća razočaranja na startu Svetskog prvenstva. Argentinci i Nemci zajedno čine pola ekipe, prenosi N1.

Italijanski novinari su u najgorih 11 uvrstili i reprezentativca Srbije Sergeja Milinkovića - Savića. 

Partija igrača Lacija ocenjena je kao katastrofalna.
 
"Jedno vreme je u dresu Lacija pružao partije ispod svog nivoa. Pravdali su ga i govorili da je glavom već na Mundijalu u Kataru, ali umesto toga videli smo lošu kopiju onog dobro poznatog igrača. Praktično nije ostavio ni traga na terenu",  piše Gazeta za Sergeja.
 
Društvo u timu prave mu: Kejlor Navas, Natanijel Etkinson, Kristijan Romero, Niko Šloterbek, Anhel Di Marija, Leon Gorecka, Papu Gomes, Robert Levandovski, Luis Suarez, Tomas Miler.
  • Betmen

    26.11.2022 09:01
    Ako ništa, barem je među velikim imenima u ekipi od tih 11 loših
  • Hm

    26.11.2022 08:49
    A Mitrović? Buzdovan nije ni potrčao..
  • Realno

    25.11.2022 22:09
    Tadica su pokrili i neutralisali, tada je Sergej trebao da preuzme na sebe i odigra najbolju utakmicu. On je toliko gresio, sa se iz aviona videlo da je pod tremom. Samo je frizurica dobro stajala celu utakmicu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).