Kostarika iznenadila protiv Japanaca i upisala tri boda

Fudbaleri Kostarike pobedili su danas selekciju Japana sa 1:0, u utakmici drugog kola Grupe E na Svetskom prvenstvu u Kataru.
Gol za pobedu Kostarike postigao je Kejšer Fuler u 81. minutu.
U prvom poluvremenu meča na stadionu Ahmed bin Ali nije viđen njedan udarac u okvir gola, a veći posed lopte imala je Kostarika.
Azijska selekcija je kontrolisala posed i imala nekoliko polušansi. U 63. minutu Japan je imao slobodan udarac sa ivice šesnaesterca, a preko gola šutira Juki Soma.
 
Kostarika do prednosti dolazi posle prvog udarca u okvir gola u 81. minutu. Asistenciju je uputio Eljcin Teheda, a iz kaznenog prostora precizno šutira Fuler.
 
Imao je Japan priliku da dođe do izjednačenja u 88. minutu, ali je Navas bio uspešniji. U kazneni prostor je ušao Kaoru Mitoma, lopta dolazi do Daićija Kamade, čiji udarac za trenutak brani Navas, da bi u nastavku posle nekoliko odbijanja lopta konačno došla u ruke čuvara mreže Kostarike.
 
U Grupi E po tri boda imaju Španija (utakmica manje), Japan i Kostarika, dok je Nemačka posle jednog meča poslednja bez bodova.
 
Večeras od 20 časova igraju selekcije Španije i Nemačke.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.