Mitrović: Naivno smo izgubili tri boda, primili smo dva jako glupa gola

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović rekao je danas da je selekcija "naivno" izgubila tri boda u meču protiv Kameruna, kao i da se nada da će u poslednjem kolu grupne faze sve zavisiti od njih.
Mitrović: Naivno smo izgubili tri boda, primili smo dva jako glupa gola
Foto: FoNet/AP
"Naivno smo izgubili tri boda, imali smo sve u svojim rukama, dali treći gol na vreme i kontrolisali utakmicu i bukvalno ni iz čega primili dva gola naivno i to nas je koštalo tri boda. Uzeli smo bod i šta je tu je, idemo dalje, gledaćemo večeras utakmicu Švajcarske i Brazila i nadamo se dobrom rezultatu za nas i da poslednju utakmicu sve zavisi od nas", rekao je Mitrović za RTS.
Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je danas na stadionu Al Džanub nerešeno 3:3 sa Kamerunom, u utakmici drugog kola Grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru.
Srbija je posle gola Mitrovića u 53. minutu povela sa 3:1, da bi Kamerun u nastavku došao do boda.
 
Danas od 17 sati u istoj grupi igraju Brazil i Švajcarska. Dve selekcije imaju po pobedu posle prvog kola, dok su Kamerun i Srbija na jednom bodu posle dva odigrana meča.
 
Mitrović je dodao da je iz ove perspektive bod malo, ali je ocenio da je utakmica na kraju mogla da ode na obe strane.
 
"Ostaje gorak ukus, moram da pogledam utakmicu, da vidim analizu, da vidim šta se dešavalo, iz moje perspektive na terenu jako dva glupa gola", istakao je Mitrović.
 
U poslednjem kolu u petak od 20 sati Srbija igra protiv Švajcarske, a Kamerun protiv Brazila.
  • Ns

    28.11.2022 19:11
    Ns
    Kad si halav,fuca je timski sport.
  • Eric

    28.11.2022 15:58
    3 boda
    Saljite ih kuciiiiiiiiiii luzeri
  • Mare

    28.11.2022 14:19
    I tvojim sebičlukom propustili da damo bar jos tri.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.