Vlahović: Osećam se mnogo bolje, biću spreman protiv Švajcarske, ujedinjeniji smo nego ikad

Fudbaler reprezentacije Srbije Dušan Vlahović izjavio je danas da se oseća mnogo bolje i spremno i dodao da se nada da će igrati u meču protiv Švajcarske na Svetskom prvenstvu u Kataru.
 Vlahović: Osećam se mnogo bolje, biću spreman protiv Švajcarske, ujedinjeniji smo nego ikad
Foto: FoNet/AP
"Naravno, na (selektoru Draganu Stojkoviću) je da odluči. Na prethodne dve utakmice nisam igrao u dogovoru sa njim, jer sam imao tu povredu tetive i povredu primicača. Došao sam povređen na okupljanje i sada se već osećam mnogo bolje i nadam se da ću moći da pomognem ekipi u petak", kazao je Vlahović.
Fudbaleri Srbije u petak u 20 sati igraju protiv Švajcarske u Grupi G, a sve osim pobede bio bi kraj za učešće reprezentacije na ovogodišnjem Mundijalu.
Vlahović je odbacio medijske navode da je u lošim odnosima sa selektorom Draganom Stojkovićem i da zbog toga nije igrao do sada.
 
On je naveo da su te priče "ozbiljne gluposti i nebuloze" i da ljudi koji ih plasiraju rade "protiv interesa reprezentacije", ističući da se igrači ne osvrću na te priče.
 
"Mi smo ujedinjeniji nego ikad, atmosfera je nikad bolja, kao što je bila i u ovih prethodnih godinu i po dana i mislim da se ništa nije promenilo", istakao je Vlahović.
 
Dodao je da je morao da reaguje na te priče i da će se, ukoliko bude trebalo, braniti i pravno.
  • Analitićni guru

    30.11.2022 18:21
    Idemo
    Srbija , samo sve od sebe dajte a Bog će pomoći ! Nema predaje ko stavi minus zgubidan baš da vi'im !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Verstapenu pol pozicija u Džedi

Vozač Red Bula Maks Verstapen osvojio je danas prvo mesto u kvalifikacijama i obezbedio pol poziciju na trci Formule 1 u Saudijskoj Arabiji.