Meč između Srbije i Švajcarske sudiće Argentinac

Argentinski sudija Fernando Rapalini delegiran je da deli pravdu u meču trećeg kola grupe G Svetskog prvenstva Srbija - Švajcarska u petak u 20 časova.
Meč između Srbije i Švajcarske sudiće Argentinac
Foto: FoNet/AP
Četrdesetčetvorogodišnji arbitar je, podseća N1, bio prvi Južnoamerikanac u istoriji koji je delio pravdu na Evropskom prvenstvu.
Rapalini je na EURO 2020. sudio tri utakmice: Ukrajina – Makedonija 2:1, Hrvatska – Škotska 3:1 i Francuska – Švajcarska 3:3 (penalima 4:5, 1/8 finala).
U Kataru je bio na centru u duelu prvog kola Hrvatska – Maroko koji je završen bez golova. Argentinac je u toj utakmici pokazao samo jedan žuti karton, što je izuzetno malo za njegove standarde – 5.17 po meču.
 
Kada su u pitanju crveni kartoni, pokazuje ih 0.21 po utakmici, a gotovo identičan je prosek i kod dosuđivanja penala – 0.22.
 
U VAR sobi glavni će biti Argentinac Mauro Viljiano, a njegovi saradnici su Hulio Saskunan, Nikolas Taran i Leodan Gonsales.
 
 
Pobednik meča Srbija – Švajcarska će se plasirati u osminu finala ukoliko Kamerun ne savlada Brazil.
  • Zebra

    01.12.2022 08:51
    Ima Kosovari da nas rastave

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Verstapenu pol pozicija u Džedi

Vozač Red Bula Maks Verstapen osvojio je danas prvo mesto u kvalifikacijama i obezbedio pol poziciju na trci Formule 1 u Saudijskoj Arabiji.