ANKETA: Prolazi li Srbija grupnu fazu na Svetskom prvenstvu?

Reprezentacija Srbije večeras protiv Švajcarske igra odlučujući meč u grupnoj fazi Svetskog prvenstva.

Izabranicima Dragana Stojkovića, nakon jednog poraza i remija, neophodna je pobeda.

Ali, ne zavisi sve samo od njih. Potrebno je i da selekcija Brazila savlada ili da odigra nerešeno sa ekipom Kameruna. 

Proteklih nekoliko dana u štabu Srbije, prema pisanju medija, nije vladala timska atmosfera. Međutim, fudbaleri su to demantovali i odbacili glasine o dešavanjima u ekipi. 
 
Selektor Piksi poručio je pred utakmicu da će nacionalni tim pokušati da pronađe put do pobede, da su mu na raspolaganju svi igrači, koji će dati poslednji atom snage ne bi li upisali odlučujuća tri boda.
 
U sećanju navijača je i dalje utakmica protiv Švajcarske u grupnoj fazi Svetskog prvenstva pre četiri godine. Tada su "Orlovi" poveli rano, golom Mitrovića, ali je Švajcarska preko Džake i Šaćirija preokrenula rezultat.
 
U anketi nam recite da li će Srbija proći grupnu fazu Svetskog prvenstva, a u komentarima obrazložite svoj stav.
 

Anketa

Prolazi li Srbija grupnu fazu na Svetskom prvenstvu?

  • Инспектор Вишекруна

    02.12.2022 16:25
    @sdragan
    "Pa šta ste VI očekivali od naše reprezentacije? Da pobedimo Brazil sa dva razlike...Razbijemo Kamerun sa 6:0...A sa Švajcarcima odigramo sa drugim timom, jer smo već u osmini finala??! To ste želeli? Da li ste normalni?
    Otišli smo na SVETSKO prvenstvo! Dovoljno je!"
    Tako nešto sigurno nisam očekivao! Po FIFA listi realno je da se plasiramo na SP i ispadnemo u prvom krugu. Hrvati su desetak pozicija iznad nas i realno je da budu među prvih 16....
  • Građanin Toša

    02.12.2022 15:08
    Da li je reprezentacija Srbije mogla da prodje grupu - mogla je. Mogli su Brazilu uzeti bod i Kamerunu sva tri ali, zbog lose startne postave, formacije i strategije Stojka od Kiksija - nisu. Da li ce proci - nece, ali ne zato sto ne mogu da pobede Svajcarsku nego zato sto ce, kao sto neko gore rece, Brazil opusteno igrati sa B timom i namerno izgubiti od Kameruna samo da bi se nasoj reprezentaciji revansirao za pet povredjenih igraca iz prvog tima.
  • Laloš

    02.12.2022 14:50
    Ne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Verstapenu pol pozicija u Džedi

Vozač Red Bula Maks Verstapen osvojio je danas prvo mesto u kvalifikacijama i obezbedio pol poziciju na trci Formule 1 u Saudijskoj Arabiji.