Tadić: Lako smo primali golove, tako ne može da se pobedi

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić rekao je da su selekciju koštali lako primljeni golovi protiv Švajcarske, kao i da je osam primljenih pogodaka na SP odgovornost celog tima.
Tadić: Lako smo primali golove, tako ne može da se pobedi
Foto: FoNet (AP)

"Mnogo smo lako primali golove, bukvalno nam je svaka utakmica kao 'rolerkoster', tako jednostavno ne možeš da pobediš utakmicu. Teško je sad pričati o svemu", rekao je Tadić za RTS.

Dodao je da su u prvom poluvremenu kod vođstva 2:1 imali kontrolu nad utakmicom.
 
"Danas smo imali sve pod kontrolom kod 2:1 i onda smo primili gol za 2:2 i 2:3, tako da ne smeju da se dešavaju te stvari ako hoćemo da prođemo dalje, pošto smo u tri utakmice primili osam golova. To je odgovornost čitavog tima, od napada do odbrane, tako da idemo dalje", rekao je Tadić.
Reprezentativac Strahinja Pavlović rekao je da je ekipa večeras propustila istorijsku šansu da prođe grupnu na Svetskom prvenstvu i da je u utakmici protiv Švajcarske primila golove "na glup način".
 
"Naravno, teško je, propustili smo istorijsku šansu da prođemo grupu, teško je bilo šta reći. Primili smo golove na neverovatno glup način, nismo uspeli posle da se vratimo", rekao je Pavlović za RTS.
 
Srbija je izgubila od Švajcarske sa 3:2, u trećem kolu Grupe G na Svetskom prvenstvu i eliminisana je sa takmičenja.
 
"Od početka smo hteli da napadnemo i pritisnemo ih, a stalno su pronalazili rupe u našoj odbrani. To su maksimalno koristili, pravili su šanse i postigli golove. Teško je dva puta vratiti se u utakmicu. Imali smo šanse, ali smo im ostavljali mnogo prostora za kontranapade i rupe pozadi koje su oni iskoristili", naveo je Pavlović.
 
Srbija je grupnu fazu završila sa jednim bodom osvojenim protiv Kameruna 3:3, a u prvom kolu izgubila je od Brazila 2:0.
  • Salle

    03.12.2022 01:25
    Jedva čekam da TEŠKO primamo golove pa da se nađu drugi izgovori
  • Mile

    02.12.2022 23:22
    Mile
    A koji moj ste isli o trosku svih gradjana,kada ste znali da nemate,kondiciju,igru,psihu,...da se provodite! Razvalili su vas u svakom,smislu i pokazali kako treba da se igra za svoju,zemlju...normalno mi taj nivo,nikada nejcemo stici niti smo ga ikada imali! Ovde bih,stao jer bilo bi nepristojno!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Verstapenu pol pozicija u Džedi

Vozač Red Bula Maks Verstapen osvojio je danas prvo mesto u kvalifikacijama i obezbedio pol poziciju na trci Formule 1 u Saudijskoj Arabiji.