Ronaldo demantovao: Nisam potpisao za Al Nasru

Portugalski fudbalski reprezentativac Kristijano Ronaldo demantovao je da je potpisao ugovor sa klubom iz Saudijske Arabije Al Nasrom, prenose britanski mediji.
Ronaldo demantovao: Nisam potpisao za Al Nasru
Foto: Beta/AP
Španska "Marka" je pre nekoliko dana objavila da je će Ronaldo od prvog januara naredne godine nastaviti karijeru u Al Nasru, a navodno je potpisao višegodišnji ugovor po kome će zarađivati 200 miliona evra po sezoni.
Portugalija je sinoć izborila plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Kataru, pošto je pobedila Švajcarsku 6:1, a Ronaldo je ušao u igru tek u 74. minutu. Portugalski fudbaleri su po završetku meča slavili sa navijačima, a Ronaldo je ranije otišao u svlačionicu. 
Novinari su pitali kapitena portugalske reprezentacije da li je potpisao ugovor sa Al Nasrom.
 
"Ne, to nije istina", kratko je odgovorio Ronaldo, a onda je poželeo legendarnom brazilskom fudbaleru Peleu da što pre ozdravi.
 
Ronaldo se potom oglasio na društvenim mrežama.
 
"Neverovatan dan za Portugaliju, istorijski rezultat na najvećem svetskom takmičenju. Sjajna igra ekipe koja je puna talenata i mladosti. Naša reprezentacija zaslužuje sve čestitke. San je i dalje živ. Idemo do kraja", napisao je Ronaldo na Instagramu.
 
On je trenutno bez angažmana, pošto je uoči početka Mundijala raskinuo ugovor sa Mančester junajtedom.
 
Santoš: Nemam nikakvih problema sa Ronaldom, prijatelji smo godinama
 
Selektor portugalske fudbalske reprezentacije Fernardo Santoš demantovao je da je u sukobu sa kapitenom nacionalnog tima Kristijanom Ronaldom i istakao da je sa njim prijatelj godinama.
 
Gomeš je odlučio da u startnu postavu uvrsti Gonzala Ramosa, koji je postigao tri gola, dok je Ronaldo ostao na klupi za rezerve. On je ušao u igru tek u 74. minutu.
 
"Objašnjavao sam to ranije, neću ponovo da objašnjavam. Oni su različiti igrači", rekao je Santoš na pitanje novinara zašto Ronaldo nije bio u startnoj postavi.
 
"Nema nikakvih problema između mene i našeg kapitena. Prijatelji smo godinama. Trenirao sam ga u Sportingu kada je imao 19 godina. Neke stvari na nas ne utiču, uvek smo imali blizak odnos. On je dao sjajan primer kao kapiten. Iz moje perspektive Kristijano je i dalje vrlo važan igrač za portugalsku reprezentaciju", dodao je Santoš.
 
On je istakao da su portugalski fudbaleri igrali koncentrisano tokom čitavog meča.
 
"Veoma uspešno veče. Igrali smo koncentrisano tokom čitavog meča. Bila je sjajna igra, ali sada je važno da se smirimo", izjavio je Santoš.
 
Portugalija će u subotu u četvrtfinalu Mundijala igrati protiv Maroka.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Predrag Stojaković u Fiba "Kući slavnih"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Stojaković biće primljen u "Kuću slavnih" Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) u klasi 2024, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).