Modrić: Utakmicu je prelomio nepostojeći penal

Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić izjavio je, posle poraza u polufinalu Svetskog prvenstva, da je Argentina zaslužila da bude u finalu, ali i da je meč prelomio penal.
Modrić: Utakmicu je prelomio nepostojeći penal
Foto: Beta/AP
"Nažalost, dogodio se poraz. Nismo hteli da izgubimo, ali moramo čestitati protivniku. Zaslužili su da budu u finalu kada se pogleda cela utakmica. Bili su bolji, iako je sada teško komentarisati i utakmicu i reći nešto pametno ovako vruć", izjavio je Modrić.
"Nažalost, nismo u finalu. Imamo utakmicu za treće mesto i treba da se dobro pregrupišemo, pre svega mentalno i da pokušamo da osvojimo bronzu", rekao je Modrić.
 
Hrvatska je u polufinalu Svetskog prvenstva poražena od Argentine sa 0:3.
 
"Nije bio penal kod prvog gola. U akciji pre bio je korner za nas. Nakon toga sudi nepostojeći penal, to je prelomilo utakmicu. Do tada smo igrali OK. Nedostajalo nam je da budemo opasniji u napadu, ali nismo imali problema to tog penala. Takav penal ne može se sudi u ovakvoj utakmici. Nakon toga je došao drugi gol gde su imali sreće sa odbijanjem lopte. Posle toga je bilo teško da se vratimo", dodao je on.
 
Hrvatska u subotu igra meč za treće mesto, protiv poraženog iz duela Francuska - Maroko.
 
"U subotu imamo veliku utakmicu, jako je važno da osvojimo treće mesto nakon svega što smo ovde napravili. Borili smo se, bila bi šteta da ispustimo to treće mesto. Moramo se skupiti i dobro odmoriti i pripremiti se mentalno za tu utakmicu", izjavio je Modrić.
 
Modrić je priznao da su svi u svlačionici Hrvatske razočarani.
 
"Razočarani smo, išli smo utakmicu po utakmicu. Želeli smo da budemo u finalu, opet ponavljam ispred nas je još jedna važna utakmica", poručio je hrvatski kapiten.
 
Hrvatski junak dosadašnjeg dela Svetskog prvenstva, golman Dominik Livaković, samo je kratko dobacio.
 
"Sve te videli, šta da vam kažem", rekao je odgovorivši na pitanje da li je bio penal.
 
"Ma kakav jedanaesterac", rekao je utučeni Livaković.
  • Miki

    16.12.2022 14:10
    Penal
    Penal ko suza cist..
    Da nije dosuđen...opet bi ih OTRESLI...!!
  • Зоран

    15.12.2022 14:17
    Модрић-пенал
    Е људи можда је Аргентина победила зато што игра фудбал,а ови други ногомет.Живела СРБИЈА !!!
  • da da

    15.12.2022 14:16
    Jesu i poraz protiv Argentine posvetili "braniteljima"?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Predrag Stojaković u Fiba "Kući slavnih"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Stojaković biće primljen u "Kuću slavnih" Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) u klasi 2024, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).