FOTO, VIDEO Legende svetskog fudbala odale počast Mihajloviću u Kataru: "Siniša 11"

Vest da je preminuo legendarni srpski fudbaler Siniša Mihajlović stgla je i do Katara gde se u pauzi Svetskog prvenstva održava "Svetski kup legendi".
Među učesnicima revijalne utakmice u Dohi bili su Vesli Snajder, Nuno Gomeš, Marko Materaci...
Bili su tu i Kaka, Kafu, Leman i drugi.
U čast Siniše Mihajlovića, oni su na leđima svojih dresova markerima ispisali "Siniša 11". 
 
 
Na video-bimu na stadionu bila je fotografija Siniše Mihajlovića, a počast mu je data i minutom ćutanja.
 
 
Predsednik Međunarodne fudbalske federacije (Fifa) Đani Infantino izjavio je da ga je potresla vest o smrti jednog od, kako je naveo, najpoznatijih srpskih igrača i trenera Siniše Mihajlovića.
 
"Njegova smrt veliki je gubitak za sve nas. Njegovoj porodici i najmilijima izražavamo saučešće u ovom teškom trenutku", naveo je Infantino.
 
 
Selektor fudbalske reprezentacije Italije Roberto Manćini rekao je da je ovo dan koji nije želeo da doživi. 
 
"Zbogom Siniša, prijatelju. Borio si se kao lav, uvek ćeš ostati pored mene. Bili smo prijatelji 30 godina, kako na terenu, tako i van njega", rekao je Manćini.
 
"Nije fer da je tako strašna bolest odnela 53-godišnjaka koji se do poslednjeg dana borio kao lav, kao što je to radio i na terenu. Siniša će zauvek ostati pored mene, čak i ako ga nema, kao što je bio u Đenovi, Rimu i Milanu i kasnije kada smo krenuli drugim putevima", dodao je Manćini.
  • Zoki

    17.12.2022 11:27
    Odgovor Mirku
    Mirko je sigurno partizan…Cekam da se oglasi i Slavko..Bedno…
  • Mirko

    17.12.2022 09:55
    Da je otkrio lek protiv raka ne bi se o njemu toliko pisalo. Sada će da me razapnu zbog ovog mog normalnog komentara :-)
  • pbg

    17.12.2022 09:28
    Jedan od junaka moje mladosti, zauvek u srcu, pocivaj u miru Miha.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Argentinski teniser suspendovan na pet godina

Argentinski teniser Eduardo Agustin Tore suspendovan je na pet godina zbog 35 kršenja Teniskog programa za borbu protiv korupcije (TACP), objavila je danas Međunarodna agencija za integritet tenisa.