Mesi: Želim da odigram još nekoliko utakmica kao svetski šampion

Kapiten fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Mesi izjavio je da voli što je bio u timu i da namerava da odugra još nekoliko utakmica kao šampion sveta.
Mesi: Želim da odigram još nekoliko utakmica kao svetski šampion
Foto: FoNet/AP
"Posle tolikog napora, ovo mi se dešava pri kraju karijere", rekao je Mesi koji ima 35 godina i igrao je u 172 utakmice.
Mesi je pre Svetskog prvenstva u Kataru rekao da će mu ovo biti "sigurno poslednji Mundijal".
"Naravno, želeo sam da završim karijeru ovako... ali volim fudbal, volim to što radim, volim što sam u reprezentaciji, da budem u ovoj grupi. I naravno, želim da doživim još nekoliko utakmica kao šampion sveta", rekao je Mesi, koji je na Mundijalu proglašen za najboljeg igrača tog takmičenja.
 
Fudbalska reprezentacija Argentine osvojila je Svetsko prvenstvo pošto je u finalu u Dohi pobedila branioca titule Francusku posle jedanaesteraca sa 4:2, a posle regularnog dela i produžetaka bilo je 3:3.
  • Choco

    19.12.2022 09:13
    SLAVKO
    SLAVKO malo slabije stoji sa gramatikom al odlicno barata teorijama zavere! Svaka cast g-dine Slavko, tako je..Messi radi za Arape !!!
  • Slavko

    19.12.2022 07:54
    Embape dao 4 kom večeras i 12 golova ukupno i nije naj bolji igrač prvenstva.E to je znak da su Arapi kupili Mesiju nagradu za naj boljeg igrača prvenstva kao i prošle godine nagradu za naj boljeg fudbalera.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.