VIDEO: Mesi i ekipa sleteli u Buenos Ajres, pogledajte kako su dočekani

Avion u kojem se nalazila fudbalska reprezentacija Argentine sleteo je rano jutros u Buenos Ajres, gde se kasnije očekuje svečana proslava povodom osvajanja zlatne medalje na Svetskom prvenstvu.
VIDEO: Mesi i ekipa sleteli u Buenos Ajres, pogledajte kako su dočekani
Foto: Beta/AP
Argentinski fudbaleri su na aerodrom u Buenos Ajresu sleteli u 2.40 po lokalnom vremenu (6.40 po srednjoevropskom), prenela je agencija Frans pres.
Oni će prespavati u trening centru koji se nalazi u blizini aerodroma, gde je hiljade navijača došlo da ih sačeka.
 
Svečani doček u centru grada biće održan oko podneva, a tamošnja vlada je utorak proglasila državnim praznikom.
 
Avion kojim su doputovali u Argentinu nosio je natpis "jedan tim, jedna zemlja, jedan san", a na zadnjem krilu su slike kapitena Lionela Mesija i Anhela di Marije, strelca drugog gola u finalu protiv Francuske.
 
 
Fudbaleri Argentine su u nedelju osvojili treću titulu prvaka sveta, pošto su posle jedanaesteraca pobedili Francusku sa 4:2, nakon što je posle regularnog dela i produžetaka bilo 3:3.
  • @Realno

    20.12.2022 12:48
    @Realno
    Realno, trebaju da plaču i ostanu kući i čekaju da inflacija prestane.
  • Realno

    20.12.2022 10:53
    Realno
    Koliko zatupljen narod, drzava im se raspada od inflacije a oni opijeni fudbalom.
  • Jan 49

    20.12.2022 10:11
    konacno
    Konacno se ovo zavrsilo. Navijao sam za francize, jer ne volim Mesija zbog ovakve popularnosti, isto sto mislim i za Ronalda i Neimara. Nadam se da ih vise necu gledati na Mondijalu, neka im je sa recom i gud baj!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.