Đoković neće moći da igra u Indijan Velsu i Majamiju

Novak Đoković, ukoliko ostane pri svom uverenju o vakcinaciji, neće moći da učestvuje na Mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, govore nove mere Sjedinjenih Američkih Država.
Đoković neće moći da igra u Indijan Velsu i Majamiju
Foto: Beta/AP
Naime, tamošnja administracija je do 10. aprila produžila zakon koji nalaže svakom strancu da mora biti vakcinisan ukoliko želi da uđe na tlo te države.
Time je jasna situacija da Novak ne bi mogao da igra na Indijan Velsu i Majamiju koji počinju 8. i 22. marta.
Trenutno, Đoković igra turnir u Adelejdu, nakon čega će se preseliti u Melburn gde ga očekuje takmičenje na Australijan openu.
  • Jasna

    04.01.2023 19:17
    Nije mu zabranjeno-neka se vakciniše.
  • Обсервер

    04.01.2023 16:42
    Фармацеути
    Њихов лоби управља том сиротом демократском Државом. А можда и неким другим Државама.- Ти ће да нам реметиш ауторитет-
  • Nikola

    04.01.2023 13:47
    Klasicna paranoja srpskih branilaca svega srpskog. Ja sam srbin i volim sto sam srbin. Ali ljudi! Novak Djokovic je sam izabrao da se ne vakcinise. Americki zakon vazi za sve strance, prema tome ako se ne v akcinise nece moci da udje u SAD. Ovo nije vest, vest bi bila da je SAD
    administracija donela odluku da izuzme Novaka Djokovica od ovog zakona. To se nece desiti i on nece igrati na tim turnirima. Tacka!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).