Đoković i Kirjos priredili zabavu u egzibicionom meču uoči početka Australijen Opena

Novak Đoković i Nik Kirjos sa pojačanjima odigrali su egzibicioni meč u humanitarne svrhe pred rasprodatom Rod Lejver Arenom uoči početka Australijan opena.
Đoković i Kirjos priredili zabavu u egzibicionom meču uoči početka Australijen Opena
Foto: FoNet/AP
Đoković je rekao danas da je "malo emotivan" nakon tople dobrodošlice u Melburnu.
Svih 15.000 ulaznica za Rod Lejver arenu bilo je rasprodato za samo 58 minuta, a prihod je otišao u dobrotvorne svrhe.
Đoković, koji je pre godinu dana deportovan iz Australije jer nije vakcinisan protiv korona virusa, naišao je na toplu dobrodošlicu.
 
"Hvala vam puno, sada sam malo emotivan, da budem iskren", rekao je Đoković nakon što je njegov izlazak na teren dočekan ovacijama.
 
"Zaista sam se radovao povratku na ovaj teren. Hvala svima što ste došli", dodao je on.
 
Đoković, koji je imao mali problem sa povredama ranije ove nedelje, dobro se kretao na ovom meču, a i sam je pre početka rekao da se oseća dobro.
 
Iako je rezultat je bio u drugom planu, obojica tenisera su dobila po jedan set, koji se igrao do četiri dobijena gema, a meč je zaključen taj-brejkom u kojem su im se pridružili igrači u kolicima. Kirjosov tim je na kraju pobedio sa 10:9.
 
Australijan open počinje u ponedeljak, a Đoković će u prvom kolu igrati protiv Španca Roberta Kabraljesa Baene.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Argentinski teniser suspendovan na pet godina

Argentinski teniser Eduardo Agustin Tore suspendovan je na pet godina zbog 35 kršenja Teniskog programa za borbu protiv korupcije (TACP), objavila je danas Međunarodna agencija za integritet tenisa.