Rukometaši Srbije izgubili od Nemačke

Muška rukometna reprezentacija Srbije izgubila je u Katovicama od Nemačke sa 33:34 (17:19), u utakmici drugog kola Grupe E na Svetskom prvenstvu.
Rukometaši Srbije izgubili od Nemačke
Foto: Pixabay
U ekipi Srbije najefikasniji je bio Lazar Kukić sa sedam golova, dok su po pet postigli Bogdan Radivojević, Nemanja Ilić i Miloš Orbović.
 
Nemačku su predvodili Lukas Mertens sa sedam golova, Johanes Gola sa šest i Janik Kolbaher sa četiri gola.
Nemačka je od početka povela i čuvala prednost od jednog do tri gola razlike. Nemački tim nije imao promašaj iz igre 21 minut, kada je bilo 15:11, a prvu odbranu srpski golman Milan Bomaštar imao je u 22. minutu.
Srpski tim je u igri držao Radivojević koji je u prvom delu igre postigao pet golova, a na poluvreme ekipa je otišla zaostatkom od dva gola, 17:19.
 
Srbija je na početku drugog poluvremena golovima Kukuća prišla na gol zaostatka, 19:20, ali je Nemačka preko Kolbahera, Mertensa i Gole ubrzala igru i povela sa pet razlike, 26:21 u 39. minutu.
 
Ekipa Srbije je pokušavala da zadrži priključak, uspela je da smanji na dva gola zaostatka (27:29), ali je golman Joel Birlem dobro branio i čuvao prednost.
 
Do kraja utakmice Srbija je uspela da smanji zaostatak na gol, ali više od toga nije uspela.
 
Srbija sada ima pobedu i poraz, a Nemačka je ostvarila obe pobede.
 
U trećem kolu na Svetskom prvenstvu u Poljskoj i Švedskoj, Srbija će u utorak igrati protiv Katara, od 20.30, a Nemačka će od 18 časova igrati protiv Alžira.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).