Kirjos se zbog povrede povukao sa Australijan opena

Australijski teniser Nik Kirjos povukao se sa turnira u Melburnu zbog povrede kolena.
Kirjos se zbog povrede povukao sa Australijan opena
Foto: Beta/AP
Miljenik domaće publike neće nastupiti na prvom Grend slemu u sezoni zbog povrede meniskusa leve noge.
Kirjos je već neko vreme imao problem, propustio je takmičenje u Adelejdu, dok je uoči Australijan opena nastupio samo na egzibicionom meču protiv Novaka Đokovića, u kojem je trijumfovao.
"Izuzetno sam razočaran i znam da želite da znate šta se dešava. Iscrpljen sam od svega. Ovo je prilično brutalno. Jedan od najvažnijih turnira u mojoj karijeri. Nimalo nije bilo lako", rekao je Kirjos.
 
Kirjosa će u žrebu Australijan opena zameniti Amerikanac Denis Kudla, 108. teniser sveta. Rival mu je Rus Roman Safiulin.
  • Zare

    16.01.2023 09:41
    Ovogodisnji turnir je bez Kirjosa osakacen skoro koliko i prosli bez Djokovica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).