Đoković ekspresno do drugog kola Australijan opena

Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Australijan opena pošto je u "Rod Lejver areni" rezultatom 3-0 (6:3, 6:4, 6:0) pobedio Španca Roberta Karbaljesa Baenu, 75. igrača ATP liste.
Đoković ekspresno do drugog kola Australijan opena
Foto: FoNet/AP

U drugom kolu protivnik će mu biti bolji iz duela između Francuza Koakua i Bolivijca Delijena.

Peti teniser sveta je do pobede nad 75. igračem na ATP listi stigao posle dva sata i tri minuta igre.
Đoković je u prvom setu oduzeo servis protivniku u šestom gemu, da bi u devetom iskoristio prvu set loptu i stigao do vođstva.
 
I u drugom setu Đokoviću je jedan brejk bio dovoljan za osvajanje seta. On je u sedmom gemu iskoristio prvu brejk loptu, a potom i prvu set loptu u 10. gemu.
 
Najbolji srpski teniser je u trećem setu bio dominantan i protivnika je ostavio bez osvojenog gema. Đoković je u prvom, trećem i petom gemu trećeg seta osvojio servis protivnika i stigao do ubedljive pobede.
 
U drugom kolu, Đoković će igrati protiv pobednika meča Francuza Enca Kokua i Uga Deliena iz Bolivije.
  • Zamenik zamenika

    17.01.2023 15:08
    Idemo po novi rekord.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Sindikat fudbalera tužio FIFA

Međunarodni sindikat profesionalnih fudbalera (FIFPRO) podneo je tužbu sudu u Briselu protiv Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) zbog održavanja Svetskog klupskog prvenstva.