Sportski pozdrav: Tonijevi "Orlovi" visoko lete

U novom izdanju podkasta "Sportski pozdrav" čućemo pohvale Toniju Đeroni i rukometašima Srbije za sve prikazano na Svetskom prvenstvu.

Postaviće se i brojna pitanja, a čuće se i odgovori. Tako će se razgovarati o tome mogu li navijači da budu sponzori kluba, kao što je odlučeno da će navijači Željezničara postati glavni sponzori svog tima.

Tu je i pitanje u vezi sa splitskim Hajdukom, koji je odlučio da karte prodaje samo članovima svog kluba - može li se to?

Osim toga, priređen je i osvrt na Arsenal i Napoli uz debate o tome da li mogu, konačno, do titule.
 
Ovom prilikom ekipa "Sportskog pozdrava" ispratiće u zasluženu penziju i Aleksandra Karakaševića. 
 
  • Stanislav

    25.01.2023 12:37
    Ozbiljan napredak u igri
    Ozbiljan napredak u igri i filozofiji,na jednu loptu protiv najjacih,ozbiljan pokazatelj dobrog rada i postavljenog sistema. Bice to dve dobro,samo nek nastave ovako.
  • Rukometas

    24.01.2023 16:06
    ???
    A šta su to uradili veliko rukometaši na svetskom prvenstvu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.