VIDEO: Angelina Topić oborila državni rekord u skoku uvis

Reprezentativka Srbije u skoku u vis Angelina Topić oborila je danas državni rekord u toj disciplini preskočivši u konkurenciji seniorki 194 santimetra.
Tako je postala rekorderka u svim kategorijama sa samo 20 godina, saopštio je Atletski savez Srbije.
Angelina Topić rekord je oborila u današnjem atletskom tromeču Srbija-Hrvatska-Slovenija u Atletskoj dvorani na Banjici, u kome je Srbija osvojila ukupno 180 bodova, ispred Hrvatske (163) i Slovenije (162).
 
Aleksa Kijanović pobedio je u trci na 60 metara i izjednačio državni rekord rezultatom 6.66 sekindi, dok je u ženskoj konkurenciji dominirala Ivana Ilić pobedom u vremenu 7,43 sekunde, dok jecMilana Tirnanić sa dve stotinke zaostatka.
 
Bogdan Vidojković istrčao je novi lični rekord na 60 metara s preponama (7,92), a lični  u skoku u dalj postigla je Teodora Boberić doskočivši do 6,20 metara, što joj je donelo pobedu u toj disciplini.
 
Odličan rezultat ostvarila je slovenačka atletičarka Tina Šutej, osvajačica bronzane medalje sa Svetskog prvenstva u dvorani Beograd22 u skoku motkom koja je na današnjem tromeču preskočila 4,76 metra.
 
Narednog vikenda 28. i 29. januara atletičare Srbije očekuje državno prvenstvo za starije juniore i juniorke. 
  • Bauštelac

    26.01.2023 19:25
    Tako i treba
    Top je sigurno ponosan.
    Iver ne pada daleko od klade.
    Svaka čast celoj porodici, vredni sportski radnici!
    Ali radnici pravi!
  • Kira

    26.01.2023 18:00
    Bravo!!!
    Ovo je prava vest, svaka cast devojci i puno srece i ubuduce.
  • Djokson

    26.01.2023 08:54
    Bravo
    Ovo je vest za sve naslovne strane, a ne grand, zadruga i politika.
    Ovo je naš ponos!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Verstapenu pol pozicija u Džedi

Vozač Red Bula Maks Verstapen osvojio je danas prvo mesto u kvalifikacijama i obezbedio pol poziciju na trci Formule 1 u Saudijskoj Arabiji.