Đoković danas protiv Cicipasa za 22. Grend slem titulu u karijeri

Novak Đoković igraće danas u finalu Australijan opena protiv Grka Stefanosa Cicipasa.
Đoković danas protiv Cicipasa za 22. Grend slem titulu u karijeri
Foto: Beta/AP
Meč počinje u 9.30 časova po srednjeevropskom vremenu.
Srpski teniser je u polufinalu bio bolji od Amerikanca Tomija Pola sa 3:0 u setovima, dok je Grk savladao Karena Hačanova iz Rusije posle četiri odigrana seta.
U slučaju trijumfa, Đoković bi osvojio 22. Grend slem titulu u karijeri, čime bi se izjednačio sa velikim rivalom Rafaelom Nadalom.
 
Najbolji srpski teniser je rekordnih devet puta osvajao Australijan open, odnosno nikada nije poražen na "Rod Lejver" areni u meču za titulu.
  • @Bane

    29.01.2023 14:04
    Nisi dobro mislio.
  • Bane

    29.01.2023 09:07
    22
    Navijacu svim srcem za Djokovica---ali mislim da ce danas Cicipas biti bolji!mec pocinje za 30 min.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.