Direktor Australijan opena: Đoković imao rascep zadnje lože od tri centimetra, on je izvanredan

Direktor Australijan opena Kreg Tili potvrdio je danas da je Novak Đoković na tom grend slem turniru igrao sa povredom zadnje lože.
Direktor Australijan opena: Đoković imao rascep zadnje lože od tri centimetra, on je izvanredan
Foto: Beta/AP
"Dobija lošu reputaciju, ali na kraju dana, mislim da niko ne može da dovede u pitanje njegov atletizam. Video sam ga, imao je razderotinu od tri centimetra", rekao je Tili za australijski SEN.
Đoković je u nedelju osvojio 10. titulu na Australijan openu i došao do 22. grend slem titule, koliko ima i Španac Rafael Nadal.
Đoković je u finalu posle tri seta bio bolji od grčkog igrača Stefanosa Cicipasa, čime je 35-godišnji teniser ponovo preuzeo prvo mesto na ATP listi.
 
Povredu je Đoković zadobio na turniru u Adelejdu, a probleme je imao naročito tokom prve nedelje Australijan opena.
 
"Lekari će vam... reći istinu. Mislim da je bilo puno nagađanja da li je to istina ili ne. Teško je poverovati da neko može da radi ono što je on radio sa takvom vrstom povrede. Ali on je izvanredan", rekao je Tili.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.