Srbija vodi 2:0: Teniseri na korak od grupne faze Svetske grupe Dejvis kupa

Teniseri Srbije poveli su sa 2:0 protiv Norveške u Oslu, u okviru kvalifikacija Dejvis kupa za plasman u grupnu fazu Svetske grupe 2023.
Srbija vodi 2:0: Teniseri na korak od grupne faze Svetske grupe Dejvis kupa
Foto: Pixabay
Prvi poen Srbiji doneo je Miomir Kecmanović, savladavši Andreja Petrovića sa 2:0 po setovima 6:1, 6:3.
U drugom susretu, Laslo Đere je pobedio Viktora Đurasovića sa 2:1 po setovima 6:3, 4:6, 7:6.
Danas u dubl meču Nikola Ćaćić i Filip Krajinović igraju protiv Viktora Đurasovića i Hermana Hojerala. Ukoliko Srbije slavi u dubl meču osvojiće treći poen i plasiraće se grupnu fazu Svetske grupe koja je na programu u septembru.
 
Ako Srbija ne pobedi u dublu, uslediće singl meč u kom će se sastati Kecmanović i Đurasović, a nakon njih na teren će izaći Đere i Petrović.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.