Sportski pozdrav: Superligaši na ledu

Superligaški timovi vratili su se na domaće terene.

Stanislav zajedno sa gostom, mladim novinarom novosadskog "Dnevnika", Vukom Milošem Petrovićem, prokomentarisao je igru domaćih klubova od Lazarevca do Novog Sada - kako je bilo igrati po snežnim i zaleđenim terenima.

Biće priče o remiju u derbiju kola, koji su igrala dva tima u kojima je nastupao Siniša Mihajlović. Viđeni su lepi golovi Uroša Kabića i Aleksandra Kataija, ali i koreografija na početku meča.

Utakmicu u Nišu obeležili su povratak "otpisanog" Miljana Škrbića, prelep gol Pejovića i isključenje - nije teško pogoditi - Nenada Lalatovića.

TSC je doživeo prvi poraz u gostima, a snežna bitka za mesto u Evropi pripala je Novom Pazaru. 
 
Prvi gol Fuseina Dijabatea na zaleđenom terenu u Kruševcu doneo je pobedu Partizanu.
 
O svemu ovome, kao i o još mnogo toga, poslušajte u "Sportskom pozdravu". 
 
 
 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.