Muslin: Svako dobronameran će se složiti - Nemanja Vidić je najbolji kandidat za predsednika FSS

Nekadašnji selektor reprezentacije Srbije i trener Crvene zvezde Slavoljub Muslin rekao je da Nemanja Vidić ima njegovu podršku u trci za mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Nemanja Vidić je u kratkom saopštenju dostavljenom medijima pre nekoliko dana iskazao jasnu nameru da se kandiduje za predsednika FSS, a već danima su izbori u krovnoj organizaciji srpskog fudbala goruća tema.

"Malo je nelogično da lobiram za čoveka koji je toliko dao srpskom fudbalu i dokazao se nebrojeno puta van njega. Nemanja Vidić je zvanični kandidat za predsednika FSS i ja mu dajem punu podršku pred Izbornu skupštinu 14. marta", rekao je Muslin u intervjuu za Večernje novosti.
Kako je naveo, svako ko je dobronameran i želi dobro srpskom fudbalu usaglasiće se sa njim da je Vidić najbolji kandidat.
 
"Ima želju, verujem da ima i jasan plan, ali ono što me najviše raduje ima iskrenu podršku nekadašnjih saigrača, trenera, ali i fudbalskih veličina iz drugih klubova. Jednostavno je, o fudbalu bi morali da brinu stručni, fudbalski ljudi", nastavio je Muslin.
 
Kako je zaključio, i da se nije kandidovao za mesto predsednika saveza, Srbija bi trebalo da ga zamoli da to učini.
 
"Ja na stvari oko Nemanje gledam ovako: i da se nije kandidovao za predsednika, fudbalska Srbija bi trebalo da ga zamoli da preuzme tu funkciju. Potpuno je ostvaren porodičan čovek. U fudbalu je postigao sve što jedan igrač može da poželi. Apslutno je ekonomski nezavisan i nema nijednu prepreku da brine o budućnosti srpskog fudbala", zaključio je Muslin.
  • vitabrevis

    14.02.2023 14:07
    Nema dileme što se Vidića tiče, medjutim ne ispunjava osnovni uslov: pošten je i neće pristati na saučesništvo u kriminalizovanoj državi. Vidić nije Babić, Drobnjak...
  • Dorćolac

    14.02.2023 09:51
    Vidić vs Nedimović
    Sramotno je uopšte porediti ta dva čoveka, ali Srbija je zemlja čuda i to će još dugo biti...
  • Penzos

    13.02.2023 16:44
    ???
    Inace sam grobar, ali se potpuno slazem za Vidica. Znajuci mentalitet ovog naroda bice bojkota utakmica reprezentacije sve i da naprave novi stadion.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).