Dragan Džajić kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije

Fudbalski savez regiona Zapadne Srbije, kao što je bilo i najavljeno, zvanično je na današnoj sednici Izvršnog odbora kandidovao Dragana Džajića za predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

"Jednoglasnom odlukom, na veliko zadovoljstvo svih članova Izvršnog odbora Fudbalskog saveza regiona Zapadne Srbije, na sednici održanoj 20. februara u Aranđelovcu, kandidovan je Dragan Džajić najveće fudbalsko ime u našoj zemlji za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, za mandatni period 2022-2026", navodi se u saopštenju.

Zvaničan dopis u Fudbalski savez Srbije trebalo bi da stigne sutra.
Skupština FSS biće održana 14. marta, sa početkom u 14 časova, u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.
  • Navijač

    21.02.2023 12:56
    Too old to rock'n'roll
    Džaja jeste fudbalska legenda ali je za ovaj posao ipak suviše star. Mogao bi, recimo, da bude savetnik predsedniku FSS i ništa više od toga.
  • R

    21.02.2023 07:57
    R
    Ovo je još jedan dokaz da se covek može odreći svega ali nikada vlasti i privilegija! Zaista Stamota pod stare Dane…nejce u grob odneti! Pusti mladje koji znaju i hoće da daju i promjene u FSS nešto nabolje i očiste tu mafiju koja decenijama vlada i bogati se od toga!!!
  • Limanac

    21.02.2023 07:57
    pitanjce
    Nemam ništa ni protiv Džaje a još manje protiv Vidića al me interesuje jedno zašto bi bilo ko od njih dvojice trebao da bude predsednik FSS? Ni jedan ni drugi nemaju nikakvo ni znanje ni kvalifikacije da vode savez niti su školovani za tako nešto a iskreno više puta su udarili glavu nego bokseri. Sa druge strane saveze Engleske, Italije, Španije, Nemačke... ne vode u glavu udarani bivši fudbaleri nego ljudi koji se razumeju u to i imaju organizacione sposobnosti. Mislim da je naš problem u tome što se svađamo oko toga Džaja ili Nemanja a nijedno od ta dva apsolutno ne odgovara jedan zato što je prosto mator ko biblija a drugi što mu je kvalitet jer se ne voli sa Vučićem. Tužno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).