Vidić zvanično predao kandidaturu za FSS

Bivši kapiten Srbije Nemanja Vidić danas je zvanično predao kandidaturu za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, u prostorijama saveza u Beogradu.
Vidić je kandidaturu predao u društvu bivšeg fudbalera Partizana Danka Lazovića.
Do 27. februara u 14 časova je rok za predaju kandidatura za prvog čoveka FSS. Fudbalski savez Srbije dobiće predsednika 14. marta kada su zakazani izbori.
"Predao sam dokumentaciju, u ponedeljak ću dostaviti i predložen sastav Izvršnog odbora", izjavio je Nemanja Vidić za Sportklub.
 
Iza nekadašnjeg kapitena reprezentacije Srbije, Crvene zvezde, Mančeseter junajteda i prvotimca moskovskog Spartaka, stalo je desetak delegata koji će učestvovati na Izbornoj skupštini.
 
U sredu 22. februara Fudbalski savez Beograda saopštio je da je zvanično kandidovao Dragana Džajića za predsednika Fudbalskog saveza Srbije na izborima.
 
FS Istočne Srbije, FS Vojvodine, FS Zapadne Srbije i FS Kosova i Metohije su ranije predložili Džajića za predsednika FSS.
  • Penzos

    24.02.2023 17:36
    ???
    Iako sam grobar podrzavam Vidica a zalim Dzaica. Nedimovic moze da bude predsednik mesne zajednice u Pazovi
  • pera

    24.02.2023 16:03
    samo ce ga uvuci u blato. oko fudbala se motaju samo i jedino kriminalci i nesvesni koji to gledaju umesto da sami igraju i zabave se
  • Djomla

    24.02.2023 15:53
    Narod je uz tebe
    Ali politicari nisu,tako da vise srece drugi put

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).