Đoković u trećem kolu turnira u Dubaiju: Lako savladao holandskog tenisera

Ako je u prvom meču ostao na terenu malo duže nego što je iko očekivao, Novak Đoković je u drugom kolu posao završio krajnje rutinski.

Najbolji teniser sveta savladao je u drugom kolu turnira u Dubaiju holandskog tenisera Talona Grikspora u dva seta – 6.2, 6:3, piše Sport Klub.

Đoković je već u drugom gemu napravio brejk i to se pokazalo kao dovoljno da se prvi set privede kraju. Grikspor je zapravo najveći otpor u prvom setu pružio u osmom gemu kada je spasio četiri set lopte, ali je petu brejk priliku Đoković pretvorio u osvojen set.

Drugi gem je bio preloman i u drugom setu. Grikspor je spasio jednu brejk loptu, ali drugu nije i Novak je već imao brejk prednosti što je i potvrdio svojim narednim servisom.
 
Nakon 34 odigrana poena, 14 izjednačenja i šest brejk lopti Novak je došao do drugog brejka.
 
U četvrtfinalu će Đokoviću rival biti pobednik meča u kome će se sastati Pavel Kotov i Hubert Hurkač. Taj četvrtfinalni meč biće treći po redu i neće početi pre 16 sati.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Argentinski teniser suspendovan na pet godina

Argentinski teniser Eduardo Agustin Tore suspendovan je na pet godina zbog 35 kršenja Teniskog programa za borbu protiv korupcije (TACP), objavila je danas Međunarodna agencija za integritet tenisa.

Predrag Stojaković u Fiba "Kući slavnih"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Stojaković biće primljen u "Kuću slavnih" Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) u klasi 2024, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.