Džajić: Apsolutno sam zadovoljan ulaganjem države u fudbal

Kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Dragan Džajić rekao je da je apsolutno zadovoljan ulaganjem države u fudbal i da ne postoji druga država koja toliko želi da pomogne sportu.

"Odgovoran sam čovek, uvek sam takav bio. Očekujem da svi damo doprinos, da pomognemo srpskom fudbalu. Moram da kažem da smo mi i do sada postizali solidne rezultate, ali moramo da vodimo računa o tome da možemo da postižemo još bolje", izjavio je Džajić gostujući u emisiji "Oko" na RTS-u.

"Veliki problemi su infrastruktura, moramo na tome da radimo. Ako želimo da igramo Evropu, ne samo Zvezda, moramo igrati na dobrim terenima. Moramo nastojati da svi klubovi već u februaru mesecu imaju terene koji dolikuju zemlji kakva je Srbija. Mislim da sada fudbal ide u pravcu da se stadioni podižu u manjim sredinama", istakao je legendarni fudbaler i direktor Crvene zvezde.
Džajić je rekao da je uveren kako će se reprezentacija plasirati na Evropsko prvenstvo i konstatovao da je rezultat u Kataru bio razočaravajući.
 
"Što se tiče selektora Stojkovića, on ima ugovor, ne razmišljam o promenama i ostaće da vodi tim", jasan je Džajić.
 
Takođe, o protivkandidatu Nemanji Vidiću govorio je u najlepšem svetlu.
 
"Ne znam ko će da pobedi, izbori su demokratski. O Vidiću imam najlepše mišljenje. Pratio sam njegovu karijeru od njegovog dolaska u Zvezdu i dalje. Nemam reči kojima bih mogao da opišem koliko mi je drag i kao igrač i kao čovek", zaključio je Džajić.
  • V

    07.03.2023 06:25
    V
    Sve sto si do sada uradio pljuno si na to! Idi u penziju i uzivaj jer ostanes li...gubis sav gredibilitet!!!
  • riki

    06.03.2023 21:25
    E moj Džajo
    Ovo je nula,bio neko,sada niko.Nula.Šta beše nula? Ništa! Bleda senka čoveka u koga smo nekada verovali i mislili da ima vrednost.Povuci se.Pusti Vidića.Na mladima svet ostaje.
  • Zvezdaš

    06.03.2023 20:27
    Što se brukaš pod stare dane čoveče.Veliko si ime našeg fudbala da se prodaš za groš.Političari dolaze i odlaze ali bruka ostaje doveka..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).