Fudbaleri Srbije večeras protiv Litvanije u kvalifikacijama za EP, evo gde možete gledati meč

Fudbalska reprezentacija Srbije utakmicom protiv Litvanije počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. godine.

Nacionalni tim poslednji put na ovom takmičenju je učestvovao 2000. godine. 

Na spisku reprezentativaca na koje računa Dragan Stojković Piksi našla su se i tri igrača iz domaćeg šampionata. To su Nemanja Stojić iz TSC-a, Strahinja Eraković iz Crvene zvezde, te golman Radničkog Dragan Rosić.

Promena se dogodilo i time što je Marko Dmitrović, iako pozvan, odlučio da završi igračku karijeru i da se posveti obavezama u klubu.
 
Na spisku se našao i Lazar Samardžić, koji je do sada nastupao za mlađe selekcije Nemačke, ali je prihvatio poziv Srbije.
 
Utakmica se igra u 20.45 časova na stadionu "Rajko Mitić". 
 
Meč se može pratiti i na Radio-televiziji Srbije, te na Areni sport.
  • Ogi

    24.03.2023 20:27
    Srbija
    Srbija će zgaziti litvaniju
  • pape

    24.03.2023 15:17
    Ni govora, druškane
    Uaaaaaaa SNS reprezentacija!
  • Građanin Toša

    24.03.2023 12:54
    U teoriji, Orlovi bi trebali da pregaze ovu grupu, ali, ako se Piksajlo ne dozove u pamet i ne odustane od formacije 3:4:3 koju, kako se na SP pokazalo, ovaj tim ne može da igra jer, prosto, nema igrače za to, ako mu strategija i taktika budu isti kao na SP, i ako odnos prema igri koji igrači pokazuju na terenu bude isti kao da do sada, veća je verovatnoća da će grupa pregaziti NJIH. Zato ne vidim zašto bih uopšte gubio i vreme i živce gledajući ih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.